Skip to content Skip to footer

Šiaulių rajono savivaldybės Vytauto Vitkausko viešoji biblioteka pristato puikią naujieną – jau veikia pirmasis mieste knygomatas!

Skaitytojų patogumui įrengtas knygomatas dar labiau palengvins knygų atsiėmimo ir grąžinimo procesą. Knygomatas pastatytas Kuršėnų miesto Daugėlių mikrorajone adresu Daugėlių g. 82 (šalia parduotuvės „Grūstė“). Knygomatas papuoštas bibliotekos logotipais, o knygomato naudojimosi instrukciją rasite ne tik bibliotekos svetainėje ir socialiniuose tinkluose, bet ir ant paties knygomato. 

Primename, kad grąžinti knygas taip pat galite į knygomato grąžinimo dėžę. 

Kilus klausimams, norint užsakyti knygas galite kreiptis el. paštu paslauguposkyris@srsvb.lt arba tel. nr. (8 41) 58 13 60.

KNYGOMATO NAUDOJIMOSI INSTRUKCIJA:

1. Užsisakykite norimus leidinius internetu https://ibiblioteka.lt/metis/ arba telefonu (8 41) 58 13 60.

2. Užsisakydami leidinius pažymėkite, kad norėsite juos atsiimti iš knygomato (Daugėlių g. 82, Kuršėnai (šalia parduotuvės „Grūstė“).

3. Pasitikrinkite, ar ibiblioteka.lt Jūsų paskyroje yra įvestas teisingas Jūsų mobilaus telefono numeris bei elektroninio pašto adresas.

4. Sulaukite SMS žinutės su knygomato skyrelio atidarymo kodu, ateikite prie knygomato ir įveskite gautą kodą. Pasiimkite leidinius.

5. Užsakytus leidinius iš knygomato reikia pasiimti per SMS žinutėje nurodytą laiką, tai padaryti galima bet kuriuo paros metu.

6. Grąžinti leidinius taip pat galite per knygomatą.

Knygomato paslaugomis gali naudotis kiekvienas skaitytojas užsisakydamas, rezervuodamas knygą bibliotekoje ar paskambinęs telefonu.

Gero ir patogaus skaitymo!

Šiaulių rajono savivaldybės Vytauto Vitkausko viešosios bibliotekos informacija

Komentaras