Skip to content Skip to footer

Saulėtą ketvirtadienio popietę Bazilionų bibliotekoje vyko reginys „Metų sūkuryje“, dedikuotas miestelio senjorams. Po darbų ir kasdienių rūpesčių sugužėjusius svečius maloniai sutiko bibliotekininkė Asta Platiakienė, negailėjusi sveikinimo žodžių bei linkėjimų sveikatos, stiprybės. Pasinaudodama proga, ji pakvietė nepasididžiuoti ir į biblioteką užsukti kur kas dažniau – ne tik šventinę, bet ir eilinę dieną. Ir taip su gera knyga, tarpusavio bendravimu praturtinti ir paįvairinti savo laisvalaikį.

Vien tik kalbomis „Metų sūkurys“ neapsiribojo. Senjorus skambiomis dainomis sveikino Šiaulių rajono kultūros centro Bazilionų filialo kultūros renginių organizatorius Raimondas Sinkevičius, o meno vadovė Birutė Sinkevičienė visų širdis sušildė poezijos posmais. Lyg iš gausybės rago liejosi garbaus amžiaus bazilioniškių gyvenimo prisiminimai, kiekvienam jų sukrovę patirties ir išminties bagažą.

Renginio dalyviai į namus visi skirstėsi pakylėti ir su dovanomis. Bibliotekininkė Asta Platiakienė senjorus apdovanojo simboliniais mediniais medaliais.

Nuotraukos ir tekstas
Bazilionų bibliotekos vyresniosios bibliotekininkės Astos Platiakienės

Komentaras